De roze loper

Hoe snel je weer in het ritme zit… Opstaan, Colin wakker maken, alles klaarzetten en voor je het weet zit Colin in de bus en zit ik thuis in mijn kantoortje te werken… Het optimistische idee om gewoon door te rijden naar Houten, had ik maar weer snel opgegeven. Maandag maar weer. Vandaag was het ook een spannende dag op Annet haar werk. In het zomerpark werd beoordeel voor de roze loper, hét certificaat voor woonzorg-, thuiszorg- en welzijnsinstellingen die aandacht besteden aan seksuele diversiteit bij cliënten en professionals. Het gaat trouwens om de sleutel en niet dat ding waar je overheen loopt… Ondertussen was ik druk bezig met het nazien van de documentatie voor free-ipa en zo. Bijwerken welke programmatuur inmiddels nodig is en wat niet meer. Verder nog een gezellige conference-call hierover en tussendoor nog even een pakje halen bij het PostNL punt verderop. De dame was brutaal genoeg om te vragen wat er in het pakje zat, want er stond in grote letters, CameraNu op en ze fotografeerde zelf ook 🙂 Ze vroeg zich af wat voor moois er in zat. Ik moest haar helaas teleur stellen, want het waren slechts twee nieuwe accu’s voor mijn camera. Wel mooie knaloranje, maar dat was dan toch wel het enige bijzondere. Colin kon meerijden met Chital en meldde zich op een gegeven moment paraat bij oma. Of ik zijn laptop mee kon nemen 🙂 Lekker lasagne gegeten en nog even de laptop van mams alle Windows updates laten doen. Het Zomerpark was door de beoordeling heen en ze hebben het certificaat gekregen! Weer thuis, kwam de hoofdpijn opzetten 🙁 Waarom en waar vandaan is me een raadsel, maar het was zo. Tot het laatste moment nog van plan geweest om naar Krav Maga te gaan, maar uiteindelijk verstandig geweest en besloten niet te gaan. Maandag weer bij de beginners aansluiten. Zo maar lekker rustig gaan zitten lezen of zo. “Learning Python” misschien, of “The Scrum Guide“, of toch maar gewoon lekker door met Perry Rhodan?

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.