En het is weer vrijdag

En het is weer vrijdag. Het weekend is weer begonnen. Colin weer op de bus gezet en naar mams gegaan. Daar kon ik nog nuttig maken met wat kleine klusjes. Daarna weer naar huis. De camping router voor Bep en Coen ingeregeld. Die had ik op verzoek besteld en ga ik misschien morgen even langs brengen. In eerste instantie kunnen ze die ook gebruiken om de WiFi boven te verbeteren.  Volgend jaar kan die dan mee naar Riembau om daar wat beter internet te hebben. Na wat broodjes eten en boodschappen doen was het weer tijd om Colin op te halen. Ook vandaag weer samen naar Zandvoort. Vis is gezond 🙂 Het was druk bij de stal. Een hele groep “jeugd” wilde haring. En die moeten stuk voor stuk schoon gemaakt worden, dus het duurde even voor we aan de beurt waren. Ook weer een portie voor mams meegenomen en weer op huis aan. Nog twee oudere sata disken in behuizingen geschoven, zodat ze als externe usb disken gebruikt kunnen worden. Dat is weer 1,5TB beschikbaar. De ene is nog wel de originele disk uit mijn laptop die ik nog heel even als back-up achter de hand houdt, maar die kan ik straks gaan gebruiken om een kopie van al mijn digitale foto’s op te bewaren. Voor de verandering een keer hamburgers gebakken. In een hele maaltijd hebben we geen zin na de late portie vis en om nu weer pizza’s te halen… Nadat Monique Colin weer op had gehaald had ik de avond weer voor mezelf.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.