Sjors en Caressa

Lekker uitgeslapen. Voorlopig hoef ik niet veel vandaag. Tot tien uur neem ik sowieso de stand-by van een collega waar. Van Annet ondertussen de berichten dat ze om kwart over zeven ontbeten had 🙂 om vervolgens naar roeivereniging Hansa te gaan en vandaar naar roeivereniging Vegesack te roeien. Na de lunch mogen ze dan terug fietsen. De groep die vanochtend op de fiets naar Vegesack gefietst waren, mogen ergens vanmiddag rond vier terug roeien als het tij weer gunstig staat. Na een lekker ochtendje lanterfanten met de nieuwe serie Thunderbirds, ben ik vertrokken. Eerste stop: Bep en Coen. Eerst nog even een paar travel bugs afgeleverd in cache “Het Bosrand Hotel“. Ik had voor Coen een Alfa R36 camping router gekocht, die ik meteen even kon installeren. Voor thuis werkt hij perfect als WiFi versterker voor de dames boven en in de vakantie kan hij mee naar Riembau. Hij ging hem meteen boven ophangen. Daarmee natuurlijk mijn configuratie werkzaamheden ondermijnend 🙂 Hij haalt de stroom er af en die heb ik natuurlijk nodig, maar toen hing hij dan toch eindelijk en versterkte hij het signaal. Zo goed dat beneden zijn signaal ook sterker was dan de originele WiFi 🙂 Prima dus! Lekker een kop kippensoep meegegeten en tegen half acht aan de tweede etappe begonnen… Garnwerd, noord Groningen. Via de braamstruikse binnenpaden aangekomen op de feestlocatie 🙂 Jammer genoeg was het al te donker om de omgeving goed te zien, maar het zag er leuk uit met een molen op een terp, vlak langs een kanaal. Daar naast was het feestje. Leuke muziek (tot het restaurant dicht ging, toen ging ookhet volume omhoog), leuke mensen en een leuke avond. Tegen half twaalf toch maar weer afscheid genomen en nu in één keer op huis aan.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.