Annet in “de acht”

Vannacht om twee uur weer thuisgekomen uit het hoge noorden van Groningen… De rit viel mee, op een enkele douchebeurt na… Anders kan ik die buien niet noemen. Het was zelfs niet verantwoord om je snelheid aan te houden en hele stukken was tachtig kilometer per uur nog net te doen. Nog heel even gezeten en een bladzijde gelezen en toen omgevallen. Heerlijk geslapen tot de whatsapp wekker ging 🙂 Voelde me nog te duf om er naar te kijken. Later bleek het Annet die liet weten dat ze weer in de actie kwamen. Dat was half zeven 🙁 Zelf hield ik het tot een uur of negen uit. Om niet al te veel uit het ritme te komen ben ik toen maar opgestaan 🙂 Het kopiëren van een oude, gammele disk naar mijn NAS was inmiddels klaar, dus die gammele disk kon ik lekker uit elkaar halen om eens te zien wat er allemaal in zat 🙂 Dat is nog niet veel anders als vroeger. De HDD techniek is wel op zijn einde. Broodjes gemaakt en gegeten en toen mijn tassen in gaan pakken…Het plan was om naar Hillegom te gaan en samen met Joep naar de F1 van Monza te kijken. Daarna even gezellig aan de pizza en tot slot samen naar “Baantjer, het begin” kijken. Tot slot als, hopelijk aangename, verrassing aanwezig zijn als Annet thuis kwam van haar weekend roeien in Bremen. Heeft ze ook een keer in een “acht” geroeid. Lekker hard! Zo ver het plan dus… Daarvoor moest wel wat logistiek bekeken worden. Een tas met kleding voor het stukje weekend en mijn werk op maandag. Verder een tas om mee te nemen aar mijn werk. Het is leuk hoor, als die laptops, maar je sleept er wel iedere keer mee. Misschien moet ik maar weer als vroeger, mijn laptop gewoon op kantoor laten en alleen meenemen als ik stand-by ben… Wacht… Dat ben ik komende week 🙁 Na het werk morgen ga ik weer naar mams en aansluitend meteen naar Krav Maga, dus moet ik ook mijn sporttas meenemen… Dus… Aan de slag! Onderweg nog even getankt en in Hillegom eerst even de nieuwe brandmelder gemonteerd op zolder. De oude was wat onhandig verwijderd ten de batterij leeg bleek. Maar al snel hing er een nieuwe. Daarna op de bank geploft voor de F1. Dat bleek voor het eerst in tijden weer eens een echte race. Er gebeurde van alles. Na de race de pizza’s besteld en Baantjer aangezet. En toen was het wachten op Annet.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.