Rommelig gedoe.

Vroeg wakker en meteen uit de veren. De rit vanaf Hillegom naar Houten was al een langen en ik moest op tijd zijn voor de cursus die vandaag weer eens klassikaal was.  Onderweg bleek de navigatie erg optimistisch over de reistijd. Binnen een uur! En verdomd, dat lukte ook! Vandaag de eerste van de laatste twee python cursusdagen. Dan zal blok twee van de developers cursus afgelopen zijn. We vermoeden dat daarmee de hele cursus afgelopen is, want er is nog geen zicht op blok drie, laat staan op blok vier. Het lijkt een projectje dat een stille dood gestorven is… We gaan het zien. Voorlopig ronden we gewoon python af. Wat aan de laten kant, kon ik weer richting het westen. Bij mams eerst de auto even gestart net de startkabels. ara accu bleek om de een of andere reden leeg gelopen te zijn. Toen hij weer liep, meteen even een rondje gereden om de accu weer een beetje bij te laden.  Nadat hij weer geparkeerd stond, startte hij weer gewoon, dus hopen dat dit een incidentje was. Lekker lasagne gegeten en toen weer naar Krav Maga. Wederom een slopende training! Het blijf een geen-gelul training. Je traint zelfverdediging, dus moet je je ook verdedigen! Op mijn tandvlees weer naar huis. Snel alles opgeborgen en nu op de bank naar “Independence day” kijken… Truste!

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.