Vermoeiende dag

Vanmorgen weer samen de deur uit gegaan. Ik sloeg linksaf, Annet rechtsaf de oude Schipholweg op 🙂 De reis begint te wennen. Ook het tijdstip is goed gekozen en wederom zonder vertraging of drukte op mijn werk aangekomen. Niet veel later kwam Theo buurten. Gezellig weer eens een directe collega op de vloer. Gezellig samen het ochtendgebed gedaan en wat later de diverse coca’s. Nog even samen wezen buurten bij oude collega’s en toen was het alweer tijd om te lunchen. Na de lunch nog wat dingen doorgenomen om verder te kunnen met ipa en voor je het weet is het al weer tijd om aan je stutten te trekken. Na het werk weer naar Only Friends. Vanwege mijn stand-by dienst kon ik deze keer echt het water niet in. Op weg was het inmiddels al druk geworden en ik hobbelde van file naar file 🙁 Het is alles bij elkaar wel een drukke bedoening en hoe moe je eigenlijk bent, zie je dan pas op je eigen selfie… Er waren weer twee nieuwe potentiële assistenten met Jan meegekomen. Het zou wel lekker zijn als we weer wat nieuw bloed kregen. De laatste tijd zijn er alleen maar mensen afgevallen en de druk begint op te lopen. Maar gelukkig weer twee enthousiaste mensen die hopelijk blijven plakken. Na het duiken weer naar huis. Ik had gisteren een Mexicaanse stoof maaltijd meegenomen, die ik nu lekker op kon eten. Die was erg pittig en ik spuugde op een gegeven moment vuur… Water, Cola noch koffie konden het blussen. Colin kwam weer en we hebben het nog even gehad over de AVG brief van school. We moeten weer voor diverse dingen toestemming geven of weigeren wat betreft het publiceren van “Colin”. Uiteindelijk wilde hij hem zelf even doorlezen, waar hij nu gewoon ook recht op heeft, dus ik hoor wel wat ik door mag geven. Verder stortte hij zich vol overgave op het oefen setje om sloten open te breken 🙂 In de buurt is een cache geplaatste met een hangslot dat je open moet “lockpicken”. Om daar niet helemaal voor joker te staan, heb ik een oefen setje gekocht om het een beetje onder de knie te krijgen. Het is eigenlijk alarmerend eenvoudig! Nu maar lekker gaan slapen!

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.