Weerstation

Vanmorgen weer het bekende ritme. Opstaan, aan het werk, spullen klaarmaken en Colin naar de bus brengen. Snel weer terug naar huis en aan het werk. In eerste instantie begonnen met het opvoeren van de volgende serie servers in ipa, tot we het groene licht kregen om aan de productie machine van een klant te beginnen. Emiel stortte zich op het installeren van de juiste software en ik begon met de configuratie. Al snel waren we beiden klaar en toen… Jawel hoor 🙁 konden we niet inloggen 🙁 Ergens zat nog een probleempje… Hoe verrassend… Uiteraard weer alles van voor naar achter doorgespit, maar geen problemen kunnen vinden… In ieder geval kunnen zorgen dat er geen verstoringen uit zouden komen en de boel maar even laten bezinken. Het weekend was begonnen. Het SDL weerstation begint een soort van stabiliteit te vertonen. Alleen nog even de nieuwe zonnepanelen goed plaatsen en het kan zijn eigen leventje gaan  leiden. Colin was al bij mams aangekomen en vroeg of ik zijn laptop mee wilde nemen. Lekker gegeten en later samen naar huis gegaan. Nog heel even gezeten en toen mijn spullen gepakt en weer gaan trainen. De juf was weer terug en we gingen er weer stevig tegenaan. Nadat ik weer naar huis was gestrompeld, lekker gedoucht en in bed gestort. Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.