Geef het * weer * door

Vrijdagochtendritueel in gang gezet. Bij mams meteen even haar auto naar de garage gebracht voor een APK. Er moesten wat dingen aan gebeuren en het advies was om meteen maar een onderhoudsbeurt te doen. Dat was vorig jaar ook al zo, dus deze keer maar laten doen. Toen thuis weer verder gerommeld tot het tijd werd om Colin op te halen. Samen lekker naar zee voor een maaltijdje vis 🙂 Lekker in het zonnetje aan een sta-tafel hangen en met uitzicht op een vlakke zee lekker genieten. Op de terugweg nog even langs mams om voor haar ook een portie te brengen en nog even naar huis. De Twingo was bijna klaar, dus lekker op het fietsje terug naar mams. Geld meegenomen en naar de garage gewandeld. Onderweg belden ze op dat de auto klaar was 🙂 De auto weer meegenomen en bij mams voor de deur geparkeerd. Hij stuurde ook weer als een zonnetje! Nog een bakkie koffie en weer op weg naar huis. Tegen etenstijd heb ik maar een flinke pan roerei gemaakt. We hadden beiden niet al te veel trek en hadden genoeg aan een paar boterhammen met ei. Na het eten lekker rustig aan van het weer genieten op het balkon 🙂 Vanavond logeert Guus weer bij Annet en dan wil ze graag haar volledige aandacht aan hem kunnen geven, dus gaan wij morgen pas naar Hillegom.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.