Kermis Hillegom

Vanmorgen bijtijds wakker geworden en in actie gekomen. Alles een beetje gerekt, zodat we de spullen in konden pakken en richting het Amsterdamse bos konden afreizen. Even een tussenstop bij “Lockpicking“, een cache waar je het slot van moest “picken”. Ik heb de eer aan Colin gelaten om het slot open te maken. Met het aanwezige gereedschap lukte het niet goed, dus hebben we ons eigen setje maar gebruikt. Daar ging het prima mee. Snel de naam in het logboekje geschreven en weer naar de auto, door naar Meerzicht. Lekker een pannenkoek gegeten en daarna naar Hillegom gegaan. Daar bleek Guus er nog de hele dag te zijn, dus het kermis plan moest even aangepast worden. Ik ben met Colin met de auto gegaan en Annet ging met Timo lopend met de kinderwagen. Ze heeft geen autostoeltje, dus dat ging in ieder geval niet. Ik ben nog steeds stand-by, dus moet snel weer bij mijn laptop kunnen zijn 🙁 We ontmoetten elkaar voor de SkeeBal tent. Al snel was Guus het zat. Te veel geluid, te veel beweging, te veel indrukken. Annet en Timo hebben hem toen maar weer meegenomen en zijn naar Pierre gegaan voor een ijsje. Samen met Colin hebben we nog een paar series SkeeBall gedaan en zijn toen ook naar Pierre gegaan. Annet en Timo waren daar al weg en na een ijsje zijn we ook weer naar de auto gegaan. Terug bij Annet thuis een begin gemaakt met het eten. We gingen vroeg eten, omdat ze de autopuzzelrit gingen rijden. Annet als chauffeur, Colin als kaartlezer en Timo als ondersteuning. Ik bleef achter… Stand-by he 🙁 Dat gaf me wel de tijd om nog even in de code van de python cursus te duiken. Ondertussen had ik de code gekregen. Meteen wat foutjes er uit gehaald waardoor het overzicht nu goed werkt. Ook het overzicht en beetje uitgebreid met meer informatie. Nu wachten tot ze terug komen.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.