De puzzelaars

Vannacht, na het sluiten van de perzen, kwamen de puzzelritters weer terug. Ze waren op de drieëntwintigste plaats geëindigd. Daar wars niet iedereen het helemaal mee eens… Een doorgekraste foutief gezette stempel was toch fout gerekend en foutjes in de route werden toch als fout gerekend, dus de top vijf notering bleef achterwege. Vanmorgen met Annet naar Marina gegaan voor de nazaten koffie bijeenkomst. Met enige regelmaat komen de broers en zussen weer bijeen. Daar nog lekker geluncht en terug naar Annet haar huis om Colin op te halen en weer even naar de kermis te gaan. Op de kermis nog een partijtje SkeeBall en een paar rondjes kamelenrace gedaan. Als afsluiting nog voor Annet een oliebol gehaald en voor Colin en mij een spirello en via de Jumbo weer terug naar huis. Eten gemaakt en na het eten weer nog een rondje dorp gewandeld. Annet moet toch aan de tienduizend stappen per dag komen…

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.