Groepsfoto

Lekker geslapen en vlak voor de wekker wakker geworden. Niet gesnoozed, niet getreuzeld, maar meteen maar lekker in de actie gesprongen. De dijk was dus ook  geen probleem en zonder problemen kwam ik weer op mijn werk. Het blijft toch een hele reis iedere keer. Geen wonder dat er weer een kilometer record is gebroken. Je wordt maar weer gedwongen om verder te reizen en dan naar locaties die met het OV onbereikbaar zijn. En dan zit je daar lekker de hele dag met al je vrienden (zie groepsfoto) je af te vragen waarom ??? Gelukkig kon ik me wel werpen op een andere klant om in ipa te hangen. De crisisbakken waar het aldoor fout mee gaat laten we maar even voor wat het is. De volgende serie ging als een speer! Na het werk meteen boodschappen gedaan. Only Friends was vandaag gesloten vanwege de Johan Cruyff dag in het Olympisch stadion. Thuis vast wat voorbereidingen voor het avondeten gedaan. Ik had roti in gedachten. Annet kwam vandaag, omdat ze een dagje Amsterdam had gehad. Ze had echter niet mee gekregen dat ik zou koken. De pizza dus maar in de vriezer gelegd voor morgen of zo 🙂 De roti afgemaakt en samen lekker opgegeten. Kennelijk zat er een bijsmaakje aan, maar daar had ik geen last van. Misschien toch te veel tomatenpuree voor de portie. Later op de avond kwam Monique Colin weer brengen en de club was weer compleet. Colin moet even goed na gaan denken wat hij nog van mij mee wil nemen op zijn stedentrip volgende week! In ieder geval het stekkerblok met de Engelse stekker maar 🙂

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.