25 jaar Padi

Annet was vanmorgen weer het eerste weg. Ik was al aan het werk. Toen Colin naar de bushalte gebracht en weer verder aan het werk.tegen een uur of elf kwam Tom op de koffie. Even een jack passen dat ik nog steeds ongebruikt in de kast had liggen. Speciaal foto jack voor buiten. Groen met vreselijk veel zakken en andere opruim plekken. Hij paste prima, dus die had een nieuw baasje. Mij was hij veel te groot. Voor de lunch zijn we naar Meerzicht geweest. Dat waren we nog steeds een keer van plan, dus dat kwam nu goed uit. Bij terugkomst nog wat gedronken en toen is hij weer richting het oosten gegaan en heb ik nog wat servers aan ipa gehangen. Die crisis bak wat het aldoor stuk op loopt laten we maar even voor wat het is. Alle servers van een andere klant, hingen er zo in… Toen Colin weer opgehaald en nog even een uurtje thuis doorgewerkt. DHL kwam nog mijn beloning voor vijfentwintig PADI lidmaatschap brengen. Weer een pin en een blok met mijn naam er in gegraveerd 🙂 Daarna nog naar mams met de ingevroren pizza die Annet gisteren mee had genomen. Lekker opgegeten en na het eten Colin weer naar huis gebracht. Voor mij was het weer Krav Maga tijd. Ik mocht me weer een avondje in elkaar laten slaan. Deze keer onder ander grond oefeningen gedaan. Hoe kom je weg als er iemand bovenop je zit en je strot probeert dicht te knijpen. Het blijft een full-contact “spelletje”. Lichtelijk gesloopt weer naar huis gestrompeld en nog even een documentaire terug gekeken over gamen. De hele wereld is eigenlijk gewoon een grote game! Zo lekker douchen en in mijn bed ploffen. Truste!

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.