Link’s awakening

Het is weer vrije dag 🙂 Colin had er niet veel zin in vanmorgen. Met enig aandringen kan hij dan toch op gang. Na hem op de bus gezet te hebben weer even door naar mams. Daarna eerst naar Hoofddorp gegaan omdat daar een Citizen dealer zat en ik nog steeds met een uitstekende pin in mijn horlogeband zat. De man zag direct dat het om een apart model ging en vroeg zich af of ik hem in het buitenland had gekocht. Het horloge komt echter gewoon uit Amstelveen 🙂 Weliswaar bij een duikwinkel vandaan, maar nog steeds Nederland. Het was volgens hem in ieder geval niet iets wat in de normale collecties van juweliers zat. Maar die pin kon hij wel verzorgen. Ook de dames aqualand achtergelaten voor een nieuwe batterij, maar die ging echt naar Citizen zelf, vanwege de noodzakelijke waterdichtheid. Terwijl de pin vervangen werd even naar de waterbedden winkel in Nieuw-Vennep gegaan voor een flesje conditioner en weer terug voor mijn horloge. Toen nog even naar Haarlem om bij Nedgame de nieuwste Zelda voor de Nintendo switch op te halen. Oké, het is gewoon een port van de eerste oer versie “Link’s awakening“, maar wel met een hoog “hebbuhhhh” gehalte. Snel was het al weer tijd om Colin op te pikken en lekker naar het strand te gaan voor een portie vis. Onze favoriete visboer stond er weer, die was weer terug van vakantie en vertelde dat de kar alle dagen van het jaar stond! Vroeg me af wanneer ze zouden stoppen, maar dat doen ze dus niet! Terug naar huis nog even langs het huis van Monique gereden zodat Colin even de switch op kon halen 🙂 De Zelda ziet er wel gelikt uit! Leuk om het verschil te zien met het acht-bit origineel. Samen met Colin nog even door het lijstje voor de lome de stedentrip gelopen en de spullen die hij bij mij vandaan mee wil verzameld. Na het eten kwam Monique hem weer ophalen. Maandagochtend vroeg gaat hij op pad. Zelf nog even wat spullen bij elkaar gezocht en wat dingen afgerond en naar Hillegom gegaan.

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.