Lampje

Vanmorgen de buitenlamp gemonteerd. Daar hangt nu een leuke dubbele lamp in plaatst van de standaard plastic UFO. In de middag naar Delft gegaan voor de verjaardag van Merel. Haar vader was ook jarig geweest, maar we gingen allemaal voor Merel. Terug in Hillegom de Mexicaanse bonenschotel gemaakt en opgegeten. De initiatieven om uit eten te gaan hem ik proberen af te houden. Ik had me de hele tijd al verheug op de bonen. Na het eten nog een klein rondje gewandeld en vast wat spullen achter in mijn auto gegooid. Ik had in de tussentijd wat meer spullen opgehaald thuis en dat gaat morgen niet in één keer mee de auto in.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.