Kleine jonguhhh…

Vijf uur… Piepiepiep… Piepiepiep… Piepiepiep… De wekker!? Watehhh, o ja, Colin gaat op stedentrip 🙂 Monique brengt hem naar school, maar ik ging uiteraard ook even uitzwaaien. Ik was een van de eersten bij het Kaj Munk College, maar al snel kwam iedereen aanstromen. De bus liet nog even op zich wachten, maar toen die er eenmaal was, ging het ook wel snel. Binnen vijf minuten zaten de tassen en reizigers in de bus. En slechts één minuut te laat, vertrok de bus. Er kon nog een korte wuif vanaf, maar verder werden we gewoon genegeerd 🙂 Deze keer wel doorgereden naar Houten. Toch tijd zat. Lekker op tijd op mijn werk en, niet geheel verrassend, de eerste 🙂 Gelukkig bleef ik niet de enige en een uurtje later, waren de gezellige collega’s weer aanwezig. Tien over acht meldde Colin “België” op de app. Tegen kwart voor twaalf meldde hij zich bij de Ferry. Waar vermeldde hij niet, maar dat zou Duinkerke of Calais moeten zijn. Daarvandaan is het een uurtje of twee varen. Om half drie kwam dan het verlossende woord dat ze in Engeland waren 🙂 Verder de hele dag lekker door geknutseld. Tegen het einde van de middag maar weer eens op huis aan gegaan. Meteen naar mams door en lekker nasi gegeten. Mijn lichaam protesteerde nog tegen de laatste mishandeling en mijn knie deed nog zeer, dus ik heb me vanavond maar voor Krav Maga afgemeld. Donderdag er weer tegenaan! Via een raid zijn Zernikehof weer naar huis gegaan en lekker achter mijn eigen laptop gekropen. Later nog samen met Rick naar Lijden gegaan voor een raid bij de gouden pinguin (don’t ask) en tot slot weer thuis neergeploft. Colin vermaakte zich ondertussen in Londen bij de London eye en het restaurant waar ze gingen eten. De chicken Tika massala was lekker 🙂 Misschien straks nog een raid om de hoek en ander lekker naar bedje toe. Truste! O ja, de titel slaat onder andere op de vijftiende sterfdag van André Hazes (de enige echte).

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.