Sprinten

De wekker ging weer eens op het verkeerde moment 🙁 Net in een stukje diepe slaap. Dan wordt je toch wel brak wakker. Nog even liggen twijfelen of ik vroeg of laat naar mijn werk zou gaan, maar besloot om dan toch maar gewoon meteen in actie te komen. Niet veel later was ik op weg naar de bushalte. In de bus melden ze nu inmiddels op het halte bandje dat hij door gaat naar Schiphol. Wel zo duidelijk. Bijde ingang nog even mijn ov-kaart opgeladen en de aansluiting op de intercity ding ook vlotjes. In de trein zitten studeren op de EHBO cursus die er weer aan zitten te komen. We moeten eerst een stukje op de computer doen, waarna we bij de echte cursus mogen aanschuiven. Jammer genoeg was de site een beetje rammelig 🙁 Zit je halverwege je test, valt het schermpje weg en moet je weer opnieuw beginnen. Ben je klaar met de theorie, zegt hij doodleuk dat je nog niet klaar bent 🙁 Pfff, wordt een lange cursus. In Apeldoorn begon al vrij snel de ellende, omdat er iets fout was gegaan met een data migratie. Dus maar direct mee gaan denken. Vrijs snel was het dan ook al weer tijd voor het werkoverleg, waar al snel duidelijk werd dat er weer “veranderingen” aan zaten te komen… Ik ga nu toch op zoek naar een andere plek… Ik heb al twee mogelijke visvijvers en onderweg naar de Dekamarkt voor de lunch, kwam ik nog een derde visvijver tegen… Nu dan toch echt maar eens de hengels pakken… Na het werkoverleg en de sprint-start, nog even mijn bila, waarin we de software developer cursus nog even aanhaalden. Niemand schijnt er iets vanaf te weten en ik heb met Hub afgesproken om zelf maar actie te ondernemen om er iets mee te gaan doen… Dat was vast de eerste hengel dus… Nog even door geklust tot het weer tijd was om naar het Westen af te reizen. Colin had zich alleen nog gemeld om te vragen of ik zijn Pokémon trainer code even kon delen in de groep, want hij had vriendjes nodig 🙂 De terugreis was weer een ramp. Het reisadvies dat ik gepland had verviel om de een of andere reden. Het alternatieve advies viel in het water omdat de bus veel te laat kwam, dus maar weer via Zwolle. Daar kon ik nog net in de intercity naar Den Haag springen. Ik had zelf een losse waar ik rustig mijn laptop kon gebruiken. Pas laat op Schiphol, dus snel iets gegeten en de eerste de beste bus richting het dorp genomen. Daardoor moest ik bij Oost al uitstappen en nog een flink stukje lopen. Inmiddels word het dus tijd dat ik ook maar eens een kleinen paraplu moet gaan aanschaffen… Thuis eerst onder de douche gegaan en vervolgens lekker op de bank de ananas opgegeten en tv gaan kijken. Even later kwam Annet al en was de dinsdag weer compleet.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.