Oxford

Spullen gepakt en naar Houten getuft. Ondanks het vroege tijdstip was de A12 toch al erg druk. Mental note : woensdag is druk! Na het ochtendgebed verder gegaan met de EHBO cursus. De voorspelde acht uur, lijkt me een beetje aan de krappe kant. Het is wel erg veel videotjes kijken… Colin is vandaag richting Oxford. In de middag de EHBO cursus digitaal afgerond. Na diverse vastlopers en andere ongeregeldheden, dan toch eindelijk alles groen af kunnen tikken… Kan ik geen certificaat aanmaken 🙁 Het is al sinds we die toko gebruiken een doffe ellende… Maar het zal wel goedkoop zijn 🙁 Colin stuurde af en toe nog een foto. Dat zag er allemaal wel erg leuk uit. Na de werkzaamheden en de vergeefse speurtocht naar het EHBO certificaat, maar weer afgereisd. Naar Only Friends weer. Een beetje met lood in mijn schoenen, na het overlijden van Edith 🙁 Die vrolijke druif zou er nooit mee zijn… Eerst Jan maar even persoonlijk condoleren. Dat was zaterdag echt onmogelijk gebleken. Even gekletst over hoe het nu ging. Hij heeft gelukkig over de hele gang van zaken een fijn gevoel. Alles is echt op z’n Edith’s gegaan. De eerste duikertjes waren Leslie en Rick. Daar kun je lekker lol mee hebben, want die zijn wel in staat om zich goed te handhaven onder water. De tweede duik ging met een jongen met een moeilijke naam 🙁 maar samen met hem hebben we ook lekker rond gezwommen. De derde duik ging met Lars en nog een jongen. De een was gebrevetteerd en de andere net nieuw. Dat was een beetje afstemmen wat te doen. Dat lukte prima. Toen heb ik nog de laatste flessen gevuld en ben ik een broodje döner gaan eten. Tot slot als verrassing nog naar Hillegom gegaan 🙂

About Peter Hofman 2193 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.