Science Museum

Vanmorgen in Hillegom wakker geworden en rustig aan in actie gekomen. Toch nog met z’n drieën tegelijk de deur uit gegaan. Annet ging Joep nog even naar zijn vrachtwagen brengen en ik ging gewoon naar huis om daar aan het werk te gaan. Houten was vandaag nog wel een brug te ver vandaag, ondanks de kennelijke BBQ vanmiddag 🙂 Thuis eerst maar eens de was aangezet en mijn laptop opgestart. Links en rechts wat puin ruimen van machines die opeens niet meer met puppet wilden werken. Dat had niemand verder opgemerkt. Verder nog een paar fijne telefoontjes over freeipa. Dat gaat ook steeds stroperiger lopen. Uiteindelijk dan wel mijn certificaat ven de EHBO training te voorschijn kunnen toveren. Ik mag nu straks dus echt meedoen. Colin vermaakt zich ondertussen in Londen in het Science Museum. Leek hem niet echt leuk uit de communicatie, maar ik zou me wel vermaken tussen de vluchtsimulatoren, V2 motoren en raketten 🙂 In de middag gingen ze nog naar de Tower Bridge. Ondertussen draait de wasmachine ook zijn rondjes en komt de bodem van de wasmand in zicht. Na het werk naar mams. Lekker nasi gegeten. Later weer naar [KM] gegaan. Weer een portie slaag gehaald. Thuis lagen de tri-wing schroevendraaiers in de bus, dus nog even aan de controller geknutseld

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.