Klimparadijs

Uitslapen ging vanmorgen maar ten dele 🙂 Annet moest weer om tien uur thuis zijn. Colin lag nog in coma. Die was helemaal afgeknoedeld van de stedentrip. Maar hij had het wel naar zijn zin gehad. Toen hij ook dan uit zijn bed was gestrompeld en aan het rommelen was, ben ik even boodschappen gaan doen. Of ik meteen even zijn laptop en huissleutels bij mama op kon halen. Zo gezegd zo gedaan. Inmiddels staat de flat ook in de stijgers. Van de buitenmuren worden alle voegen en de algehele structuur en staat bekeken en waar nodig gerepareerd. Het SDL weerstation heb ik maar binnen gehaald en de deuren blijven maar goed op slot. Iedere boef kan nu gewoon via de stijgers omhoog gaan klimmen. De rest van de dag lekker aangerommeld en uitgerust. Ik ben nog op zoek gegaan naar foto’s en videobeelden van de maanlanding. De afgebroken voorstelling van gisterenavond heeft me met een naar gevoel achter gelaten. Leuk om dan te zien dat je heel veel terug vindt van wat er gisteren de revue gepasseerd is. Na het eten nog even snel een raid gedaan aan de andere kant van het dorp. Nu lekker op de bank hangen bij de televisie. Truste!

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.