Wat een drukte

Vandaag ook maar een uitslaap dagje gehouden. We hadden nog een idee om naar Micropia te gaan. Met je Artis pas, kon je daar vandaag gratis naar binnen, maar tegen de tijd dat we een beetje wakker waren, was daar niet echt tijd meer voor. Ik wilde ook weer graag naar Hillegom om Annet toch nog even te zien het weekend. In de middag dus die kant op. Onderweg vast de F1 app aangezet om er achter te komen dat ze vandaag om tien over een startten in plaats van de normale tien over twee 🙁 Ik was dus zelfs te laat voor de finish… Samen met Annet nog even naar Lisse gegaan om naar een nieuwe kast voor in de slaapkamer te kijken en die heeft ze maar meteen gekocht ook 🙂 Snelle levering… Eind oktober… Wat op zich goed uitkomt met de komende vakanties die ze nog gaat nemen… Op de terugweg nog even langs het nieuwe huis van Luke en Danique geweest. Dat had ik ook nog niet gezien. Meteen het mysterie van de niet warm wordende vloerverwarming opgelost… De cv ketel had te weinig water. De drukmeter stond op 0,0 🙁 Terug in Hillegom konden we meteen het eten op gaan dienen. Ne het eten nog een rondje rond het dorp gewandeld om nog even te werken aan de hoeveelheid stappen voor steptember. Nog een dagje morgen en dan mag de band weer af 🙂

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.