Herkansing Dutch GP F1

De eerste planning was om vandaag toch maar door te rijden naar Houten nadat ik Colin op school had afgezet, maar het regende als een gek en dan gaan mensen ook zo rijden 🙁 De verkeersinfo deed me maar weer besluiten door te rijden naar huis. Thuis dus maar weer lekker aan de arbeid. Ook nog op beide laptops de herkansings links voor de Dutch GP F1 aangezet. Mijn code als die van Rene liepen mee. Vanaf twaalf uur zouden we random in een wachtrij komen voor kaarten. Na een uur wachten, kwam dan vast de melding dat er alleen nog weekend kaarten voor de komende drie jaar waren of losse zaterdag kaarten voor de eerste 🙁 Dat ging hem dus al niet meer worden 🙁 Alleen de zaterdag is niet zo heel boeiend en om me nu meteen voor de komende drie jaar vast te leggen… Toch nog even blijven hangen voor de prijzen… Je weet het niet he… Twee uur later, was ik aan de beurt… Het enige dat nog beschikbaar was dat met racen te maken had, waren een paar duinplaatsen op een slechte plek en daar was je dan voor drie jaar al 825 euro voor kwijt! De tribunes op de uithoeken van het circuit kon je ook nog kopen, voor 1455 euro! Maar even niet dus… Colin kon meerijden met Chital, dus die ging op eigen houtje naar oma. Na het werk met zijn laptop ook naar mams gegaan en lekker patat gegeten. Na het eten Colin weer naar Monique gebracht en zelf naar Krav Maga gegaan. Me weer lekker af laten tuigen en moe maar voldaan weer naar huis gegaan en heerlijk in mijn bed gestort.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.