BHV evaluatie

Lekker geslapen en zelf een beetje uitgerust 🙂 Zelfs vol goede moed mijn bed uit gekomen en in de actie gegaan. We zijn natuurlijk al weer over de helft van de werkweek 🙂 En Annet zou vanmiddag weer komen. Ze zat in Amsterdam en moest daar morgen meteen ook weer naar toe. Omdat ik later thuis zou zijn, ging ze koken 🙂 Aan de Kromme Schaft begint het te wennen. Vanmorgen eerst maar eens op zoek gegaan naar het calamiteitenplan. Ik heb toch echt het ontruimingsplan en de tekeningen van de gebouwen even nodig om me een beter beeld te vormen van het geheel. Gisteren per abuis tijdens de oefening in besmet gebied gekomen, omdat ik geen goed beeld had van hoe de receptieruimte in elkaar zat. Eigenlijk ben in nu dan ook overleden aan de gevolgen van antrax 🙂 Of was het toch poedersuiker voor de oefening 🙂 Vanwege het wachten op toestemming voor het uitvoeren van een test met free ipa, maar weer eens in het Scrum boek gedoken. Ik heb nog steeds een examencode om Scrum Master te worden. Het is wel niet noodzakelijke, maar als het kan? Waarom niet! Ook de diverse evaluaties van de BHV oefening van gisteren nog doorgenomen en ingevuld voor welke taakjes ik mij in zou kunnen zetten. Tegen het einde van de werkdag had ik nog een oriënterend gesprek met een andere afdeling. Het was geen formeel sollicitatiegesprek, maar een andere functie lag daar natuurlijk wel aan ten grondslag. De mogelijkheid sprak me erg aan. Het werk op zich ken ik en vind ik leuk. Een aantal collega’s zijn oude team leden van vroeger. Helaas kan ik waarschijnlijk maar een heel klein deel van mijn software development opleiding op die plek in gaan zetten, maar toch een deel. Hij is een schaal hoger, ook niet onbelangrijk. Eigenlijk dus wel gewoon iets wat ik zou willen. Ik heb echter nog een ijzer in het voor op een plek waar ik waarschijnlijk heel veel van mijn opleiding gebruiken, maar van die kant weet ik verder nog helemaal niets. Ik heb dan ook aangegeven dat ik dat gesprek ook nog had en dat was geen enkel probleem. Het had inmiddels helaas geen zin meer om nog naar Only Friends te gaan 🙁 dus ben ik onderweg naar huis nog maar even wat boodschappen gaan doen. Thuis was Annet al bezig met het eten. Iets met groene curry. Lekker samen gegeten en gewacht op Colin. Annet was nog wat werk mail aan het wegwerken, waardoor ik me verder door Koholint kon werken. Samen met Colin nog wat lekker gegeten. Zowel Annet als ik hadden iets meegenomen. De keuze viel op haar muffins 🙂 Daarna lekker naar bed gegaan.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.