Ouderavond 5H2

Vanmorgen weer rustig met mijn badjas aan achter mijn laptop gekropen. Colin kon uitslapen. Annet was de enige die echt in de actie moest komen. Ze moest vanmorgen weer in Amsterdam zijn. Na het ochtendgebed Colin maar eens uit bed getrommeld en weer doorgegaan. In de pauze even naar Cor om mijn haar te laten knippen en thuis weer verder met wachten op antwoord van een ontwikkelaar of een wijziging die ik vanmorgen heb doorgevoerd, problemen oplevert. Het zullen in ieder geval geen grote problemen zijn, want ik hoor maar niets 🙁 In de tussentijd maar in de bak gekeken en de scrum-guide verder doorgenomen. Na het werk weer naar mams. Colin was daar ook al. Lekker lasagne gegeten en Colin nog even naar huis gebracht. Ik had nog even de tijd, dus nog maar even begonnen met het soft-modden van de zwarte Wii die bij Monique stond. Die drive blijkt nog steeds stuk te zijn, dus die ga ik maar modificeren om vanaf harde schijf te starten. Tot het tijd was om Monique op te pikken om naar het Kaj Munk College te gaan voor de eerste ouderavond van vijf-HAVO. Er werd duidelijk gemaakt dat de scholieren u echt werk moesten gaan maken van een keuze voor een vervolgopleiding en ook serieus moesten gaan nadenken over het halen van goede cijfers, omdat alles vanaf nu meetelt voor de eindlijst.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.