Hack de Wii

De vrijdag morgen ging als gewoonlijk. Opstaan, alles voor Colin klaar zetten en via de bushalte naar mams. Na mams even naar Hoofddorp om daar de Aqualand op te halen met zijn nieuwe batterijtje en zijn waterdicht-garantie. Toen nog even naar het Sierplein voor een pakje, maar die waren nog dicht 🙁 Thuis een begin gemaakt met het modden van de Wii. Het nieuwe pakketje software dat ik had, werkte op de een of andere manier niet goed. Ik kreeg de externe disk niet herkend. Voor alle zekerheid mijn eigen Wii nog even getest en daar werkte de disk nog wel gewoon op. Daar kon het dus niet aan liggen. Nog maar even op zoek naar dezelfde software. Eindelijk ook eens een back-up gemaakt van het huidige SDL weerstation. Dan heb ik daar ten minste ook een recente back-up van. De zonnepanelen weer aangesloten en kijken of het weer een keer wil opstarten. Met de sensor arm op het balkon zullen de panelen wel niet echt veel laadstroom meepakken. De oude LetterBomb werkte wel 🙂 En ik kon de spellen van mijn disk af laden 🙂 De volgende stap is voor Monique nog een externe hard disk opsnorren en vol zetten met spellen. Tijd om Colin uit school te halen. Vanwege het weer was het overal rete-druk 🙁 Als het ook maar even iets minder goed weer is, kan opeens niemand meer autorijden… Net op tijd bij het Kaj Munk College en toch nog even wachten op Colin. Samen naar Zandvoort voor onze wekelijkse portie vis en snel richting Hillegom. We zouden Annet en Marina naar Schiphol brengen voor hun weekje zuid Spanje. We konden nog even rustig zitten tot het tijd was om op pad te gaan. De hutkoffer van Annet achter in de auto geprakt en hopende op een kleinere koffer naar Marina gereden. Uiteraard was die koffer nog groter 🙁 Vrouwen en inpakken ?!?!?!?! Het was een hele puzzel om die twee zeecontainers achter in de auto te krijgen, maar uiteindelijk was dat gelukt. Op Schiphol afscheid genomen en samen met Colin nog heel even de portie kibbeling bij mams afgeleverd en door naar huis. Mijn weekend is begonnen. We aten lekker makkelijk brood met scrammbled eggs 🙂 En later kwam Monique Colin weer ophalen voor het weekend.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.