Joker

Vanmorgen, op zaterdag, alleen, in mijn eigen bed wakker geworden… Annet is op vakantie. Dus uitslapen en lanterfanten tot het tijd werd om echt wat te gaan doen. Dat lanterfanten is ook maar relatief, want ik was druk bezig met het SDL weerstation, spellen voor de gemodde Wii regelen, het tevergeefs zoeken naar een 7mm inbus sleuteltje. Als beloning voor mijn harde werken, ben ik na het ophalen van mijn pakje doorgereden naar Meerzicht om me weer eens te melden voor een lekkere pannenkoek 🙂 Terug thuis nog aangerommeld en tegen het einde van de middag even naar Zwanenburg om döner te halen. Twee super voor de export deze keer 🙂 want de rit ging verder naar Hillegom. Yep, een film avondje met Joep. Na de döner samen naar “Joker“. Samen gezellig naar een aardige film zitten kijken. Wel logisch dat de joker de joker is geworden als je zo’n leven leidt. Annet vroeg zich vanuit Spanje nog af of ik in haar bed zou slapen… Eerst maar gezegd dat ik in Colin zijn bed ging liggen om vervolgens toch maar te zeggen dat ik gewoon in ons bed ging liggen. Truste!

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.