Link’s Awakening

Oké, hoe gek kan het worden. Wakker worden in Hillegom… Alleen… Nou ja…. Zonder Annet dan… Joep en Timo waren er beiden ook. Timo ging bijtijds weg. Die had nog iets te doen op het LUMC. Joep bleef wat langer liggen, maar tegen de tijd dat ik vertrok, was hij ook in de actie. Ik moest even wachten tot het twaalf uur was geweest, omdat dan de bouwmarkten open gingen. Bij de Hornbach eindelijk het sleuteltje 7 weten te bemachtigen. Meteen gekeken naar montage materiaal voor de twee zonnepaneeltjes, maar ik wist geen precieze maten, dus dat heb ik maar even gelaten voor wat het was. Thuis eerst wat spullen opgeruimd en toen nog even aan een Pokèmon raid meegedaan. Dat leverde niet veel op, maar op de terugweg kon ik nog wel even wat boodschappen doen. Weer thuis lekker op de bank geploft en verder gegaan met The Legend of Zelda: Link’s awakening. Ondertussen nog twee wasjes gedraaid en de over opgewarmd voor een lekkere pizza 🙂 Na het eten weer lekker verder. Zo meteen vroeg naar bed. Morgen begint de werkweek weer. Vroeg pp we naar Houten. Oh ja… De stand-by begint ook weer morgen 🙁

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.