Nieuw klusprojectje

De wekker ging vroeger dan gehoopt, hoewel die gewoon iedere dag op hetzelfde moment gaat natuurlijk. Het gevoel kwam waarschijnlijk door de drukke avond gisteren 🙂 Maar goed. Het ochtendritueel afgewerkt en weer richting Houten. In eerste instantie maar begonnen met het fatsoeneren van de ipa documentatie. Weghalen wat weg kan, verplaatsen wat verplaats kan en daarna hetzelfde voor puppet. Even vast wat voorbereidingen treffen Gedurende de dag het free ipa verhaal af kunnen tikken. Wat ik gedaan heb werkt, maar is wel de ultieme “kort door de bocht”-“quick and very dirty” methode. Echter gezien alle randzaken de enig haalbare optie 🙂 Nu maar hopen dat we snel groen licht krijgen voor de overige machines en voor de overige klanten.. Vanwege de waakdienst, mijn verstopte neus, mijn buikpijn en wat uitlopende werkzaamheden heb me me voor alle zekerheid maar afgemeld voor Only Friends 🙁 Gewoon lekker naar huis gegaan en in mijn badjas op de bank gekropen. Onderweg nog het pakketje van SwitchDocLabs opgehaald. De onderdelen om de sensoren van mijn SDL weerstation draadloos te maken. Daarbij ook het cadeautje om de zelfde kit om te bouwen naar een SDL SkyWeather station 🙂 Wat ik met de tevens geschonken SolarMax moet gaan doen, hoor ik nog van ze. Verder lekker d egemengde rood fruit mix opgegeten en gewacht tot Colin weer kwam. Samen nog even Link een stukje verder geholpen over Koholint eiland en toen was het bedtijd geworden.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.