Walk closer to the gym

Gelukkig met rust gelaten in de stand-by. Dat wil alleen niet zeggen dat ik goed geslapen heb 🙁 Verder gewoon het ochtendritueel in gegaan en Colin bij de bus afgezet. Bij mams langs geweest en lekker ontbeten. Op weg terug naar huis, “strandde” ik achter de Poke-tank van Chananja. Die was bezig met het rood verven van de gyms in het dorp. Ik had niet veel bijzonders te doen, dus ben maar even aangesloten. Samen het halve dorp rood gemaakt en nog even een raid bij de klok gedaan. Het bereik was nogal brak, dus ik moest onderhand de klok in klimmen. Thuis aan het inventariseren geslagen voor alle noodzakelijke onderdelen voor het SDL weerstation. Binnenkort maar eens richting bouwmarkt. Ik was wel even vergeten dat ze met de flat bezig waren 🙁 Maar gelukkig werkt de hoofdtelefoon erg goed. Ondertussen ook nog een paar sms-jes uit de stand-by dienst binnen gekregen, hoewel de stand-by niet overdag is… De problemen maar even door-ge-appt naar de collega’s. Die gingen er verder achter aan. Toen werd het weer tijd om Colin op te pikken. Hij voelde zich minder brak en had toch wel zin in een portie vispatat, dus op naar Zandvoort! De golven vlogen net het duin niet op 🙂 Gelukkig was het nog droog en stond de viskar als gewoonlijk met zijn rug in de wind. Lekker onze porties vis opgepeuzeld en weer een portie voor mams meegenomen. Dat afgeleverd en lekker naar huis. Annet zat inmiddels in het vliegtuig te wachten op het vertrek. Na het eten de tassen weer ingepakt en richting Hillegom gegaan. Annet was ook net thuisgebracht door Nico en Marina. Beetje bijgekletst en Annet ging de was aanzetten en ik heb mijn werkplek ingericht. Nu vlug plat. Het was een vermoeiende week.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.