Weekend

Opgestaan met koppijn. De stand-by drukt deze keer erg zwaar. Druk bezig geweest om de foto’s van Annet heer telefoon af te krijgen op haar laptop. Door de manier die ze toegepast hadden, kwamen de foto’s een keer of drie te voorschijn. Toen was het tijd om even bij Helene op de koffie te gaan vanwege haar verjaardag. Na de koffie en het gebak zijn we nog even boodschappen gaan doen. Colin wilde graag de speciale uitvoering van het draadjesvlees maken, dus hebben we daar de spullen voor in huis gehaald. Thuis meteen begonnen met het maken van dat recept. Dat moet namelijk minimaal drie uur in de oven pruttelen. Toen dat eenmaal stond te pruttelen zijn we de soep gaan maken. Deze keer de tomaten eerst ontveld en de wortel maar weg gelaten. Kijken of de smaak dan anders is. Het smaakte allemaal prima, hoewel het vlees wel iets langer had gemogen. Het viel niet zo heel erg uit elkaar. De borden dat de Beeklaan afgesloten was hadden overigens te maken met het onderhoud aan het spoor. Verder meegekeken met de gemaskerde jammeraar.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.