Radiatorbuizen

Vroeg wakker geworden. Te vroeg voor de race, te laat voor de kwalificatie. Maar ik kon niet meer blijven liggen dus ben ik maar een rondje door het dorp gaan lopen. Beetje Pokèmon eieren uitbroeden. Toen ik weer terug was, kon ik nog het staartje van de race afkijken. Best spannend, ondanks het feit dat Max zijn auto al in de pits geparkeerd had nadat Leclerc hem bij de start van de baan had afgereden. Het duurde nog tot na de race voordat die daar een flinke straf voor kreeg. Vijf seconden voor het er af rijden en nog eens tien voor het negeren van de opdracht van de baancommissaris om binnen te komen en zijn schade te laten beoordelen. Het team, dat hem buiten hield, kreeg daar nog een boete van vijfentwinfigduizend dollar voor. Dat maakt voor Max geen verschil, maar kost Leclerc in ieder geval wel punten. De rest van de ochtend is Annet lekker aan het knutselen geslagen. Ondertussen ben ik doorhet huis op jacht gegaan naar de diameter van de radiatorbuizen… We willen René vragen op de plaat in de gang aan de andere kant te hangen zodat er ruimte komt voor een kastje. Dat was nog een uitdaging en ik ga maar ene keer de schuifmaat meenemen om ze gewoon op te meten. De kids van Annet gingen met zijn allen de slipcursus doen die je met kerst hadden gekregen. Vooraf nog even door mijn oude circuit ervaringen gebladerd 🙂 In de middag moest Annet nog een paar uur naar haar werk om bij de bewonersbijeenkomst te zijn. ‘s Avonds zijn we gaan eten bij La Rueda. Erg lekker, maar niet echt goedkoop.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.