Spaanse magneten.

Rustig de dag begonnen. Colin en ik waren de laatsten om te gaan en ik had al wat werk achter de rug, omdat ik op de valreep toch nog sms-jes uit de stand-by kreeg. Wel weer vaag, want het systeem zou onbereikbaar zijn, maar dat was niet het geval. Nog niet ten minste. De Indianen op de hoogte gebracht dat hun applicaties weer het geheugen aan het opvreten waren en op pad gegaan. Onderweg naar het Kaj Munk College reden we van de ene opstopping naar de andere, maar gelukkig konden we iedere keer net op tijd afslaan aar een rustiger route Dus gewoon prima op tijd Colin af kunnen zetten. Omdat de telefoon weer eens niet normaal aan de carkit hing, maar even gestopt voor het ochtendgebed. Dat liep nogal uit en dat samen met een opkomende hoofdpijn deed me maar weer besluiten om gewoon thuis te stoppen. Dus lekker in mijn “kantoortje” verder gegaan waar ik gebleven was. Het certificaat voor de andere wiki server was ondertussen binnen en jawel… De knokpartij om dat geïnstalleerd te krijgen kon weer beginnen 🙁 Waarom krijg je niet gewoon iets dat je zo kunt installeren??? Ook nog even de Spaanse koelkast magneten op de afzuigkap geplakt. Verder lekker de hele dag aangeklooid zonder veel succes. Tegen half vier was ik het zat. In de auto gestapt en gaan pinnen en mijn ov kaart opgewaardeerd. Morgen mag ik een extra keer naar Apeldoorn 🙁 Colin werkte het achtste uur met zijn maten door aan hun werkstuk enhad niet zo’n kijk op de bussen. Ik ben lekker naar Hoofddorp getuft om hem op te halen. Samen naar mams gegaan. Patat gehaald en lekker gegeten. Toen Colin weer naar Monique gebracht en door gegaan naar Krav Maga. Weer heerlijk me laten verwurgen en zo. Diverse manieren geleerd om daar uit te komen. Lekker gesloopt en drijfnat gezweet in de auto gesprongen en naar Hillegom gereden. Hopen dat dat een leuke verrassing was. Daar eerst maar even onder de douche gegaan en op de bank geploft. Annet was ik verrast en nog samen naar Hendrik Groen gekeken.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.