Wandeltip

Vanwege het boerenprotest, vanmorgen maar niet al te veel getreuzeld. Ik verwachte niet in de colonne terecht terecht te komen, waar je wee nooit hoe de drukte gaat lopen. Ik kon in ieder geval wel gewoon de dijk af 🙂 Zoals gehoopt, waren er geen extra problemen. De enige vertraging die ik had, werd veroorzaakt door werkzaamheden aan een brug in de A12. Nu moeten we daardoor omrijden via Houten-Oost. In de andere richting, stond echter de boeren file. Één lange rij trekkers. Maar gelukkig heb ik daar geen last van gehad. Vandaag maar weer wat aan de documentatie en de procedure beschrijvingen gesleuteld. Dat moet ook gebeuren. Op het nieuws gevolgd hoe het gebied met uitersten Utrecht en Den Haag dichtgeslibd was. Ook nu weer lapten de boeren de afspraken aan hun laars en bezetten plekken waar ze niet zouden komen en blokkeerden snelwegen op manieren die niet door de beugel konden. Mijn sympathie zijn ze inmiddels kwijt. Ik moet straks maar weer zien dat ik in Amsterdam-Noord ga komen. Ook nog een wandeltip voor Madeira gekregen… Pico Do Arieiro… Ik geloof niet dat Theo het helemaal begreep. Iets met hoogtevrees of zo. Bijtijds richting Only Friends vertrokken en tot mijn opluchting zonder stakende boeren gewoon door kunnen rijden. Gedoken met Leslie en Rick. Voor de verandering, op advies van Jan, de setjes eerst gesaboteerd voor ik ze afzonk. Even wat klipjes omgewisseld 🙂 Dat ging bij Rick wel, maar bij Leslie hadden ze afwijkende maten, dus heb ik die maar los gelaten 🙂 En toen maar afwachten. Rick merkte wel dat er iets niet helemaal klopte, maar kreeg het jack desondanks aan. Leslie probeerde een paar keer de losse band om te doen, tot hij door had dat die in derdaad los zat. Wat later Rick maar even gewezen op zijn gekruiste banden en verder het programmaatje afgewerkt. Wat vroeger terug om nog even bij René naar zijn printer te kijken. Uiteindelijk bleek hij gewoon de verkeerde gekozen te hebben op zijn telefoon. Dus dat was rap opgelost. Ook de andere printer nog even aan zijn WiFi netwerk aangesloten en getest en toen snel naar huis om op tijd te zijn voor Colin. Die bleek er echter al te zijn. Vroeger dan normaal deze keer. Zo meteen maar lekker bijtijds onder de wol.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.