Bijna vakantie!

We hadden vanmorgen een trage start. Zo traag dat we te laat zouden zijn voor de bus. Bij de halte bleek de bus al weg te zijn, dus zijn we maar doorgereden. Bij school waren we de bus nog net voor. Niet dat dat erg belangrijk was, maar toch. Terug thuis weer aan het werk gegaan. Gelukkig werd ik weer begeleid door de gevel restaurateurs 🙁 Die zaten nu echt direct op mijn buitenmuur te hakken 🙁 Het ochtendgebed bleek afgeblazen, dus ik zat heel even voor niets te wachten. Maar gezien de herrie, kwam dat wel goed uit. Voor het verdere freeipa geneuzel moeten we nu wachten op toestemming van de klanten, dus heb ik me maar even gestort op het zoeken naar scripts en dergelijke die het commando “hostname” verkeerd gebruiken. Die scripts gaan straks een andere tekst terug geven en zullen van de optie “-s” moeten worden voorzien. In de middag nog even een laatste conference call en toen gaan afbouwen richting vakantie. Tussen de bedrijven door de wasmand weer leeg gewassen en gedroogd. Met Colin naar mams gegaan en lekker gegeten. Mams had nog een doos gebreide sokken voor me 🙂 Heerlijk. Kan er geen genoeg van hebben! Later weer naar huis gegaan en samen met Colin, Link weer een stuk op weg geholpen. Ten toch maar in de actie gekomen en naar Krav Maga gegaan. Mijn lichaam protesteert daar iedere keer heftig tegen, maar ik beb altijd blij dat ik weer gegaan ben. Deze keer ontdekte Ik toevallig dat ik al een poosje een lerares van het Kaj Munk College op haar gezicht probeer te slaan 🙂 Niet een van Colin, dat had helemaal toevalig geweest. Maar hem thuis toch eerst maar even laten schrikken, wat overigens niet lukte. Nog een was aangezet en nu u op de bank hangen tot het echt bedtijd is.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.