Vakantie voorbereidingen

Bijtijds opgestaan. Wel brak doordat ik erg slecht geslapen heb. Colin naar de bus gebracht en door naar mams. Ontbeten, bed verschoond, auto leeggehaald en volgegooid. Daarna weer naar huis voor de vakantie voorbereidingen. Thuis alle was opgeruimd en nog even gereageerd op een raid oproep. Samen met Chananja een rondje pokegyms en -stops gedaan. Weer thuis de lege flessen gepakt en naar de supermarkt voor boodschappen. Spullen gehaald voor broodjes hamburger. Verder alle spullen voor de vakantie bij elkaar gezocht en klaar gelegd. Voorlopig past alles in het kleine koffertje 🙂 Dat stop ik voor alle zekerheid in de grote en dan zie ik vanavond en morgenochtend wel wat het beste is. Datzelfde geldt voor de rugtassen. Welke is handig? De grote of de kleine? Verder ook nog mijn sporttas en de spullen voor naar mijn werk, voor het geval ik na de vakantie niet thuis kom voor ik weer aan het werk ga… Iahhhhh, iahhhhh… In de tussentijd ook nog even inchecken 🙂 Ik had de stoelen al eerder geregeld. Nu de boarding passen meteen afgedrukt. Als het goed is kunnen we zo de koffers afzetten en naar de gate. Colin opgehaald en toch naar het strand gegaan. Colin wilde vanwege de hoosbui meteen naar huis, maar ik dacht aan de heldere lucht in de verte te fokken dat het aan het strand beter zou zijn. En dat bleek zo te zijn 🙂 Lekker vis gegeten en nog een portie naar mams gebracht. Thuis lekker rustig nog wat gerommeld en voor het eten broodjes hamburger gemaakt. Dat gaat me steeds beter af en ze waren nu ook erg lekker. Gewacht tot Monique Colin opgehaald had een in de auto gesprongen naar Hillegom. Onderweg de tank nog even volgegooid en in Hillegom alle tassen naar binnen gesleept. Nog even uitvogelen welke ik mee ga nemen. Ik heb sowieso de kleinste koffer 🙂

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.