Madeira, dag 8

Vanmorgen wakker geworden in Machico, Madeira. Bijtijds, want de terugreis zat er aan te komen. We hebben ons direct om half acht bij het ontbijt gemeld. We waren niet de enigste. Na het ontbijt nog even een rondje door de kamer gedaan en uitgecheckt. Annet reed de auto naar de verhuurder, waar het inleveren ook weer probleemloos ging. Niets lijkt een probleem op dit eiland. De man schreef even de kilometerstand op en keek of de tank inderdaad ongeveer half vol zat, wierp nog een blik in het handschoenen kastje en was verder tevreden. Hij had eerst nog gevraagd of alles goed was gegaan. Toen moesten we even wachten op het busje dat ons naar het vliegveld bracht. Die hield van opschieten! Inchecken hadden we al gedaan, dus we konden in de rij voor de bagage. Dat ging allemaal best snel. Deze keer moest Annet gefouilleerd worden. We hebben nergens echt lang hoeven wachten. Alles liep vrij vlotjes. Het vliegtuig zat tot aan de nok vol, wat resulteerde in een flinke aanloop over het viaduct waar de baan op lag. Al snel lieten we het eiland achter ons en vlogen we over de oceaan. De vlucht ging verder probleemloos en na een wat harde landing stonden we weer op Nederlands grondgebied. Joep stond op ons te wachten bij vertrek één. Joep en Timo hadden nog kip-kerrie gemaakt en na het eten zijn we bij mams langs gegaan. Langzaam maar zeker zit de vakantie er weer op…

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"