Feestje Joep en Timo

Vandaag vieren Joep en Timo hun verjaardagen. Dat betekende een hoop voorbereidingen voor de heren en vanaf een uur of vier kwamen de gasten binnen druppelen. Gedurende de dag hebben we verder gewoon een beetje dingen op orde gebracht die in de vakantie opgestapeld waren. Lekker rustig dagje dus. Toen iedereen binnen was en alle reguliere cadeaus uitgedeeld waren, kwam het klapstuk. Vanwege de vijfentwintig jaren die Joep geworden is, hebben de familie, vrienden en kennissen allemaal een paar pagina’s herinneren aan Joep aangeleverd. Deze werkstukjes zijn in de afgelopen weken door Timo en Merel toto een compleet werkstuk aan elkaar geknutseld. Joep was dusdanig onder de indruk, dat hij helemaal vergat te eten 🙂 En zijn eigen waarnemingen dat hij “toen wel erg slank was”, maakten dat minder een probleem 🙂 Na het feestje, heb ik al mijn spullen weer gepakt en ben naar huis gegaan. Morgen weer Houten en dan is huis een betere uitvalsbasis. Annet zou in eerste instantie meegaan, omdat ze in Amsterdam moest zijn, maar dat werd een beetje te veel gedoe.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.