Werkvee

Het zit er echt weer op. De werkweek is weer begonnen. Optimistisch vroeg weer op weg naar Houten. Helaas… Werkzaamheden aan de Galecopperbrug 🙁 Dus ondanks het vroege tijdstip een lange file en geen directe route naar mijn werk 🙁 Dus met z’n allen in het rijtje doorsukkelen. Eerst maar eens door mijn email archief heen worstelen. Zowaar hier en daar wat positiefs. We mogen van een klant verder met het omzetten naar freeipa. Een andere club intern, vroeg zich af of de wijziging geen problemen op zou leveren. De goede man had niet meegekregen dat “zijn” machine een van de eerste was die ingeregeld was en hij dus waarschijnlijk al maanden geen problemen had 🙂 Verder uiteraard weer tegen een nieuw probleem aangelopen 🙁 Het houdt niet op, niet vanzelf 🙁 Dus maar weer gaan zoeken in alle verschillende configuratie bestanden. Tegen het einde van de dag weer op weg naar mams. De terugweg van de brug is gelukkig wel gewoon vrij, dus dat gin allemaal wat beter. In de file op de A12 nog kunnen genieten van twee luchtballonen die tussen de gebouwen door zweefden. Het leek dat ze daar ergens gingen landen… Bij mams maar weer eens Chinees gehaald en nasi gegeten. Het was inmiddels wel redelijk laat en ik was nog behoorlijk moe van de vakantie, dus vandaag nog maar niet naar Krav Maga gegaan. Het was wel een twijfel beslissing, maar goed, ik was toch te laat gekomen. Na de warming up, kun je niet meer aansluiten. Tijdens de vakantie was de waterdichte behuizing voor mijn SDL weerstation binnen gekomen. Voor de sensoren dan. Het station zelf zit al in een box. Nu is het een kwestie van de onderdelen met de zender in die box monteren. De box is groot genoeg om de zonnepanelen ook te bevatten. De deksel is transparant, dus laden moet geen probleem worden… We gaan het zien… Wordt vervolgd! Truste!

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.