Dagje Apeldoorn

Vanmorgen weer met grote tegenzin uit bed gerold 🙁 Soms is het echt zo moeilijk om uit bed te rollen… Ook het voorgenomen verblijf in Apeldoorn was niet echt opwekkend. Maar goed. Lekker op gang gekomen en in de auto gestapt op weg naar het oosten. In de auto? Yep, aansluitend wilde in nog even bij CameraNu gaan kijken voor een tas om mijn oude trouwe, maar stukke Kata te vervangen. Kata is helaas opgeslokt door Manfrotto, waarbij helaas wel wat eigengereidheid is verdwenen, maar goed. Er waren twee kandidaten, maar de ervaring leert dat je even moet gaan passen en meten. Gecombineerd met een dagje Apeldoorn, betaald de baas een groot deel van de kilometers 🙂 Verder gezwoegd om de weerbarstige server in ipa te krijgen. Opeens lukte het! Het was een machine die zeer regelmatig volloopt en crasht. Wellicht had dat iets te naken met mijn probleem. Door het herstarten van een bepaalde daemon, was mijn probleem in ieder geval opgelost. Na de pauze nog een interessant gesprek met een collega en aan het einde van de middag naar Urk. Tas uitgezocht en naar en terug naar het dorp. Later op de avond kwam Annet nog en hebben we het komende weekend doorgenomen. Toen zat de dag er weer een beetje op.

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.