Dagje dingen regelen

Vannacht lekker geslapen. Het besluit om naar de andere afdeling te gaan, geeft wel weer wat rust. Hoewel ook spanning, want ik zal me weer even aan moeten passen aan een ander besturingssysteem. Daar is mijn certificering ook van verlopen, dus ik zal ook weer aan de studie mogen. De Red Hat examens zijn berucht moeilijk, maar ook even eerlijk. Geen weet vraagjes, geen commerciële antwoorden, maar een aantal eisen aan een systeem en aan jou de edele taak dat op te leveren. De ochtend leek soepeltjes te verlopen. Ik was vast aan het werk gegaan terwijl Colin zich klaar maakte voor school, maar op de een of andere manier, liep het toch weer allemaal uit 🙁 En precies dan is de bus vroeger dan hij zou moeten, dus waren we te laat bij de halte 🙁 dus is taxi-papa maar weer doorgereden naar school. Ik had hem halverwege nog ergens op de bus kunnen zetten, maar we waren al zo ver dat dat wel een beetje onzinnig was. Snel weer terug naar huis, even ontbeten en weer snel aan de bak. Na de lunch nog even ingebeld om de voortgang van ipa te bespreken en halverwege de middag richting het Kaj Munk College getogen om Colin op te pikken. Samen met hem Hoofddorp in gegaan. Had had nog even snel een Engels boek nodig uit de winkel. Lekker last-minute wel 🙁 En we zijn naar het gemeentehuis gegaan, zodat hij een ID aan kon vragen. Omdat hij alleen een paspoort heeft, wat een beetje omslachtig is mee te nemen in verband met de geldende identificatieplicht is een ID-kaartje veel makkelijker. Op de terugweg in het dorp nog een Sundae genomen en even bijgekomen tot het tijd werd om naar mams te gaan. Lekker pizza en tosti’s gegeten en nog even bijgekletst. Thuis nog even een nieuw OV-chipkaart voor mijnheer aangevraagd en me voorbereid op weer een avondje Krav Maga. Het viel wel weer even tegen na dat weekje vakantie. En een paar keer verkeerd steunen en een paar keer je dekking niet goed hebben, levert hier en daar wat schade op. Maar ja, dan moet je gaan darten of zo 🙂 Zo nog even onder de douche door en me dan lekker in mijn bedje neervlijen.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.