Vrijdag

Colin had vandaag zijn eerste SE van dit jaar. We hoefden dus niet vroeg op. Lekker uitgeslapen en rustig de dag begonnen. Toen ik mijn werk laptop aanzette, werd ik meteen “besprongen” door mijn manager, sorry “chapter coach”. Er waren wat verschillen van inzichten geweest over mijn overgang naar het nieuwe team. Oud wilde iets van “when hell freezes over”. Nieuw wilde iets van “vorige week”. Er is nu een gulden middenweg afgesproken. Per 1 december, ga ik hr-technisch over. Dan val ik officieel onder het nieuwe team, met de daarbij behorende schaalverhoging 🙂 Niet het belangrijkste, maar wel lekker 🙂 Tot 1 januari volgt dan een soort 50/50 periode waarin ik mijn nieuwe werk ga oppakken en mijn oude werk ga afbouwen. Zolang het niet wringt met het nieuwe team, heb ik toegestemd in het mee blijven lopen in de stand-by voor maximaal het eerste kwartaal. Niet optimaal, maar dat geeft mij in ieder geval het gevoel dat ik niet zo alles uit mijn handen laat vallen. Toen Colin naar school gebracht en tijdens zijn SE lekker in mijn b oek zitten lezen. Toen hij klaar was, samen naar Floor aan de boulevard gereden voor ons inmiddel traditionele portie vis. Op de teurgweg nog even een portie bij mams afgeleverd en Colin thuis afgezet. Zelf nog even wat boodschappen gehaald voor het eten en toen lekker gaan rommelen. De RJ11 kabeltjes voor het draadloze deel van het SDL weerstation waren binnen, dus dat kan binnenkort in elkaar geknutseld worden. Alleen nog even uit zie te vissen waarom de zonnepanelen geen stroom lijken te leveren aan het laadcircuit??? Voor het avondeten heb ik weer lekker hamburgers op het menu en toen Monique Colin later opgehaald had, nog even langs mams voor een bakkie koffie en toen naar Hillegom.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"