Landgoed Avegoor

Vanmorgen bijtijds opgestaan en de fietsen achter op de auto gezet. Tassen ingepakt en op weg gegaan naar Ellecom. We gaan een nachtje slapen in Fletcher Avegoor. Even een weekendje weg. Meteen vast voor de verjaardag van Annet. Omdat we toch langs houten kwamen heb ik meteen het gebouw waar ik werk even laten zien. We waren, zoals er al wisten, veel te vroeg bij het hotel, maar we hebben ons vast gemeld en waren van plan een rondje te gaan fietsen. Bij het aftakelen van de fietsen werd het echter steeds vochtiger 🙁 Tot het punt waarop we besloten de fietsen maar in de stalling te zetten en eens in Doesburg te gaan kijken. Met de auto dan wel 🙂 Een beetje rondgekeken daar en het weer knapte een beetje op, dus maar even naar de postbank. Een kort rondje gewandeld en het was inmiddels zo ver opgeknapt dat we besloten terug te gaan en de fietsen op te halen om een knooppunt route te fietsen. Ik had een rondje in de buurt gevonden waar we aan begonnen zijn. Na ene flinke tijd tegenwind waren we het beetje zat en dachten een stukje af te kunnen snijden. Helaas vaarde het noodzakelijke veerpontje niet meer, dus moesten we weer terug op het originele pad. Gelukkig konden we snel de IJsel oversteken en voor de wind richting het hotel gaan. We hebben nog wel een jlien stukje afgesneden, want we waren het zat. Lekker even gedoucht en weer in de auto gestapt naar Arnhem. Lekker gegeten bij de Beren 🙂 en afgepeigerd weer terug naar het hotel. Dat lag er mooi verlicht bij in het donker. Nog even lezen en dan lekker tukkie doen. Truste!

About Peter Hofman 2193 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"