Fluisteren

Lekker uitgeslapen en ons vervolgens bij het ontbijt gemeld. Dat was prima geregeld! Een overdadige keuze aan lekkere dingen. Rustig een paar gangen genomen en toen weer naar de kamer om alle spullen in te pakken. We moesten alweer uitchecken. De fietsen weer achter op de auto gezet en nu goed op slot. We gingen nog een keer naar de Posbank. Nu hebben we fluisterscooters gehuurd. Kleine elektrische scootertjes. We kregen nog handschoenen te leen, want het kon al best fris worden. We lieten ons adviseren over een route en kregen er eentje mee langs kasteel Rosendael. Na de instructie over het gebruik van het scootertje, lekker op pad. Dat gaat toch wel een stuk soepeler dan de fiets 🙂 Als snel ging mijn motor-routine in de weg zitten. Een motor stuur je met je benen, maar je kunt op een scooter geen tank tussen je knieën klemmen. En nog irritanter: hij had geen stepjes waar ik aldoor mijn voeten op probeerde te zetten. Nee het was geen FZ6S2! Maar hij was dan wel lekker stil. Zoefden over de Posbank, genoten we van de omgeving. Hier en daar even afstappen om de omgeving te bewonderen en weer verder. De route volgde grotendeels de fietsknooppunten, dus dat ging lekker, want dat hadden we gisteren nog geoefend. In de buurt van kasteel Rosendael kwamen we steeds meer hardlopers met honden spannen tegen. Er was vanaf dat terrein een canitrail. Het kasteeltje op zich zag er wel leuk uit, maar we zijn er verder niet naar binnen gegaan. De route ging weer meer door de bebouwde kom verder, waar we nog even een kopje soep gegeten hebben. Toen nog een flink stuk door de natuur gezoefd en helaas kwam het einde al weer in zicht 🙁 De scootertjes weer ingeleverd en in de auto getapt naar Hillegom toe. Onderweg nog even een tussenstop bij het grote tuincentrum bij Hillegom om te kijken of ze daar andere plantenbakken hadden. Ik wil nu eindelijk wel eens de bakken op mijn balkon met gras en met hei, die ik al heel lang wil. Dus op zoek naar een bak van zestig breed en negentig hoog. Terug in Hillegom lekker bonenschotel gegeten en de avond in. Morgen begint de werkweek weer.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.