Balkonbakken

Nou… De werkweek is weer begonnen… Het verkeer was debiel druk. En ook de rijstijlen leken nergens op. Ik ben geloof ik wel een keer of zes afgesneden door haastige Harries. Toch nog zonder brokken in Houten aangekomen. We waren verzocht om vroeg in te bellen om te horen over de voortgang betreffende de voorgenomen uitverkoop van het IBM deel. Zoals ik al enigszins verwacht had, is er een negatief advies naar de raad van bestuur gegaan. Diverse mooie reden, maar onder aan de streep kost het te veel en levert het te weinig op. Er werd nog gesproken over continuïteit en lijnen naar klanten en zo, maar uiteindelijk zou het een ander verhaal geworden zijn als de partij minder geld had gevraagd. “Money makes the world go round”… Het ochtendgebed wat er op aansloot, ging hoofdzakelijk over hetzelfde. Snel konden we weer over gaan tot de orde van de dag. Voor mij gaat dat steeds meer betekenen dat ik ga zorgen dat ik alles netjes achter laat. Zorgen dat alle documentatie op orde is en dat alle procedures kloppen. Een mooi begin is de tweemaandelijkse wachtwoord ronde. Deze werd vanwege het gebruik van puppet eigenlijk consequent bij mij in mijn maag gesplitst… Die kan ik dus nu mooi meteen overdragen. Ik ben er nog om te assisteren, maar de uitvoering kan meteen bij een ander terecht komen. Aan het einde van de werkdag, bijtijds, weer richting Badhoevedorp gegaan. Even langs het tuincentrum gegaan om te kijken of ze bakken hadden die op mijn balkon pasten. Ik had in Houten iets gezien en in Hillegom ook. Ze hanteerden echter nogal uiteenlopende prijzen. Bij de Osdorper hadden ze ook een aardige verzameling. Het fijne was dat een van de bakken die pasten en die ik wel mopoi vond, in de aanbieding was. Dus meteen maar twee van die dingen meegenomen. De planning is om een bak tegen de zijmuur te zetten met een hoge grassoort er in. De tweede bak komt er tegenaan met heideplanten. En dan gemengd zomer- en winterheide, zodat ik altijd iets in bloei heb staan. Met de bakken op de achterbank naar mams. Lekker lasagne gegeten en bijgekletst tot het tijd was om naar Krav Maga te gaan. Er was weer een nieuwe dame. Langzaam maar zeker komen er toch meer mensen bij de training. Na weer aan avondje flink aan de verdediging werken, weer redelijk gesloopt naar huis gegaan. Kofferbak leeg gemaakt en de bakken naar boven getransporteerd. Zo nog even een was aanzetten en dan mijn bedje in Morgen weer naar Apeldoorn.

 

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.