KPN bunker

Vanmorgen iets voor de wekker wakker geworden. Wel lekker nog een uurtje blijven liggen 🙂 Het was weer Apeldoorn-dag, en  daar werd ik pas om een uur of tien verwacht. Rustig aan opgestart en gezorgd dat ik op tijd bij de bushalte was. Dat werd nog een uitdaging, omdat een of ander bomenbedrijf bedacht had om precies daar zijn troep te parkeren om een nabij gelegen boom te trimmen. De bus kon er voor nog stoppen om ons binnen te laten. Tegen de zin in van de verkeersregelaar die maar stond te wapperen dat hij door moest rijden… Wat een verstand… De verdere aansluitingen gingen prima en lekker op tijd was ik weer aan de Fauststraat. Daar ging het werkoverleg hoofdzakelijk over het in de koelkast zetten van de uitverkoopplannen van het specials team. Het gonst allemaal van de geruchten en van de plannen en van de onmogelijkheden, kortom een grote berg onduidelijkheden… Gelukkig gaat die karavaan aan mij voorbij… In de pauze nog even naar de Deka markt om een paar belegde broodjes te halen en na de pauze hebben we de sprint start gedaan. Na die start, heb ik nog vervroegd mijn laatste bila met Hub gedaan en toen door gerommeld tot het tijd was om weer richting het westen te gaan. Ondertussen blijkt XS4ALL een plan-b te hebben. mochten ze toch opgeslokt worden door KPN. Ze hebben een crowdfunding actie opgezet om een nieuwe internet provider op te gaan zetten 🙂 Binnen een dag is er al 1,25 miljoen euro binnen! Dat is even wat anders als een enquête invullen… De minimum inleg is tweehonderdvijftig euro… Wie weet… Ik ga daar nog eens een nachtje over slapen. Ik heb ook zo’n beetje aan de wieg van het huidige bedrijf gestaan. Hub ging ondertussen nog even een afscheidsborrel voor me regelen. Als het maar niet in Amsterdam hoefde 🙂 Wat hebben ze toch allemaal tegen die stad??? Anyway, voorgesteld om het gewoon achter een sprint dagje ergens in Apeldoorn te doen. Ik ben ook de moeilijkste niet (altijd). Dat zal dan zeventien december worden. Toen snel naar de bus, die me snel naar de trein bracht, die me snel naar Schiphol bracht. Op het station nog een stand-by smsje gekregen, wat ik in de trein nog even op wilde lossen, maar een collega was me al voor geweest. Hij had het probleem dan ook zelf veroorzaakt 🙂 Op Schipholl weer wat gegeten en op de AH nog wat lekkers gehaald voor bij de koffie en toen lekker naar huis. Nu lekker op de bank “Interstellar” kijken.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.