Gratis lunch :)

Wakker worden ging lastig vanmorgen. Mijn bed was voelde erg lekker. Uiteindelijk me toch er uit kunnen sleuren en in actie gekomen. Op de automatische piloot in Houten aangekomen en aan het werk geslagen. Op mijn bureau lag nog een leuke tegoedbon voor een gratis lunch, door de catering aangeboden aan de BHV organisatie. Tussendoor nog even het ochtendgebed en daarna weer verder met het tweesporenbeleid. Aan de ene kant het werk zelf en aan de andere kant het controleren of alles gedocumenteerd is en dat die documentatie ook klopt. Daarvoor ben ik ook de hele ketens aan het doorlopen vanaf een pril begin. De collega’s die mijn werk gaan overnemen, zijn namelijk zo goed als zeker niet ingericht om alles te kunnen doen. En in de loop van de tijd is er nogal wat geïnstalleerd en aangepast om een en ander uit te kunnen voeren… Ondertussen ben ik ook maar investeerder geworden. Ik heb me aangesloten bij de groeiende groep mensen die het oplossen van XS4ALL in KPN maar niets vinden en een bedrag willen uitlenen om een nieuwe provider op te kunnen richten. Via XS4ALL Moet Blijven is een crowdfunding actie opgezet om de financiën voor een nieuwe provider rond te krijgen. Het zal het besluit van KPN wel niet beïnvloeden, maar dan levert het hopelijk toch een goed alternatief op. Later op de dag nog toestemming gekregen om de laatste drie test servers van een klant aan FreeIpa te hangen. Als dat lukt, hopelijk snel de productie machines en dan hebben we de eerste klant geheel aan boord 🙂 En toen was het al weer bijna tijd om aan de stutten te trekken 🙂 Ondanks de stand-by, toch maar naar Only Friends gegaan om in ieder geval boven water te kunnen helpen. Ter plekke toch met Leslie de bak in gegaan en weer de bekende serie oefeningen gedaan. In de volgende rond heb ik Dennis nog onder water rondgeleid 🙂 Toen kwam het eerste werk smsje, dus ben ik er maar mee opgehouden. Ingepakt en via de döner naar huis gegaan, alwaar Annet al zat te werken. Het incident op mijn werk afgehandeld en gewacht tot Colin kwam. Ook de was nog even opgeruimd en “Interstellar” afgekeken.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.