Zandvoort aan zee

Lekker uitgeslapen. Eenmaal wakker verder met uitzoeken hoe ik het kapotte plugje aan de regenmeter kan repareren, hoe ik de basis set van het SDL weerstation draadloos maak en nog wat werk mail bekeken. In de mail zag ik nog een oude vraag van de VvE of ik nieuwsbrief vier nog kon vertalen. Daar ben ik ook maar meteen mee aan de gang gegaan. Toen het tijd werd voor Colin om naar zijn aardrijkskunde tentamen te gaan, de spullen gepakt en samen naar het Kaj Munk College gegaan. Na hem afgezet te hebben, ben ik ondertussen boodschappen gaan doen. Tijdens het wachten nog een serie op Netflix zitten kijken, “Another Life“. Toen Colin weer klaar was, zijn we lekker naar het strand gereden voor een portie vis. Het was lekker weer en de zee was redelijk vlak. We konden lekker in het zonnetje onze porties oppeuzelen. Terug in het dorp, Colin even thuis afgezet en nog wat boodschappen gehaald die ik eerder niet kon krijgen. Ook nog even langs mams gegaan voor een kop koffie en om haar portie kibbeling te brengen. Terug thuis mijn nieuwe bureaustoel in elkaar gezet en later hamburgers gebakken voor ons tweeën. Na het eten nog even onder de douche gesprongen om te kijken of ik mijn migraine weg kon spoelen 🙂 en vervolgens de weekend tassen weer gepakt.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.