Kacheltje, kacheltje aan de wand

Vanmorgen bijtijds opgestaan, zodat we op tijd klaar waren met douchen en we de ketel uit konden zetten. René kwam langs om de radiator in de gang om te hangen, zodat er ruimte kwam voor een kastje. En het was wel zo fijn als de boel dan een beetje afgekoeld zou zijn. Twee koppen koffie later, hing de radiator netjes aan de andere kant en konden we het systeem weer bijvullen. Toen alles weer vol was en ontlucht was, kon de ketel weer aan en bleek alles weer lekker warm te worden. Operatie geslaagd. In het dorp een paar RJ11 plugjes gekocht, zodat ik van de week de afgerukte kabel van de regenmeter weer kan repareren. Daarmee is het draadloze zender deel van de sensoren af. De volgende stap is dan het ontvangst deel in de basis set. Het ontvangst gedeelte is wel an klaar, maar moet nog aangesloten en gemonteerd worden. Ik hoop voor die tijd ook de M3 hex busjes binnen te hebben. Daarmee kan ik alle printjes netjes vastschroeven en de busjes in de bak vastlijmen. Verder was iedereen een beetje brak, dus hebben we het rustig aan gedaan. Junior kwam zelfs pas in de middag uit bed rollen 🙂 Wel nog lekker burrito’s gegeten en nu nog lekker op de bank hangen.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.