Alweer Apeldoorn

Bwehhh, de wekker ging veel te vroeg 🙁 En ik had geen gelegenheid om lang te blijven liggen 🙁 Ik moest weer naar Apeldoorn en ik wilde daar bijtijds zijn… Dus de bittere pil maar geslikt en direct in actie gekomen. Door de regen naar de bushalte gewandeld, waar tegenwoordig gelukkig een afdakje is. Op de halte nog twee Chinezen uit proberen te leggen waarom de bus toch naar Schiphol door reed terwijl op de haltepaal “Knooppunt Noord” staat. Uiteindelijk vertrouwden ze er op dat het goed kwam. Terwijl je het uit staat te leggen, snap je dat het eigenlijk niet uit te leggen is. Waarom moet die bus van nummer veranderen terwijl die gewoon door rijdt, zoals dat vroeger ook altijd het geval was. Op Schiphol weer vlot de aansluiting op de IC kunnen maken en onderweg lekker zitten lezen. Omdat we toch bij elkaar zaten, is het ochtendgebed overgeslagen. In de loop van de dag wel de presentatie van Emiel bijgewoond over zijn TechU uitje naar IBM in Praag en aansluitend over de stand-by dienst voor het einde van het jaar en het volgende jaar gesproken. We hadden nog even tijd om er voor te zorgen dat de mannen bij onze GitHub konden komen en toen was het al weer tijd om naar het Westen af te reizen. Volgende week maar eens spijkers met koppen slaan en ze de wachtwoord ronde laten doen. De bus ging goed, de aansluiting met de IC ook. Op tijd op Schiphol aangekomen en lekker bij LEONS gegeten. Braziliaanse zwarte bonen… Met de bus weer naar het dorp en vanaf huis nog even naar de AH gelopen om nog wat lekkers te halen. Nog even een was gedraaid en in de droger gekiept. Nu lekker op de bank hangen met mijn boeken.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.