Verslapen!

Vanmorgen lekker bij liggen komen in mijn bed tot ik me af ging vragen of het nu niet een keer tijd werd… Een korte blik op de telefoon wees uit dat het al half acht was ?!?! Meteen maar in de actie gegaan en later ontdekt dat ik kennelijk de wekker een keer had uitgezet… Nog even getwijfeld of het nog wel zinnig was om me naar Houten te slingeren, maar toch maar op weg gegaan. Bij de oude Schipholweg gaf een blik op de A9, één grote file aan, dus dat was niet echt hoopvol. Maar bij de oprit was alles weer opgelost. Het is me echt een raadsel hoe dat nieuwe knooppunt altijd muurvast staat om vervolgens er na geen enkel probleem meer te hebben.  Ik had al eens ondervonden dat ik niet de oude route het dorp uit moest nemen, want dan kwam je inderdaad achter die ellende de weg op. In Houten kon ik me weer gewoon in mijn isolement terugtrekken 🙁 Het ochtendgebed was zo achter de rug. Iedereen ging gewoon zijn ding doen. Voor de gezelligheid later nog maar ingebeld in een call waar ik op zich niet veel in te brengen had, hoewel ik wel wilde weten wanneer ik verder zou kunnen. Helaas bleek na een minuut of tien tevergeefs wachten op het begin dat er iemand ziek was en de boel dus niet door ging. Dus verder met het nakijken van alle documentatie en droogdraaien van procedures om te kijken of het allemaal, nog, klopt. Het rondje wandelen in de pauze, werd een kort rondje, het begon namelijk steeds harder te regenen… In de middag de puppet documentatie weer bijgewerkt en uitgebreid. Dingen die voor mij parate kennis zijn, toch maar opgenomen op onze interne wiki-server. Tegen het einde van de middag weer richting Only Friends gegaan. Eens kijken hoe ver ik kom met mijn buikgriep. Ook vandaag weer een innige relatie met de wc onderhouden 🙁 Heel erg leuk was de aanwezigheid van Yolande, die een paar dagen uit Jakarta over was. Voor werk weliswaar, maar toch even tijd om een paar duiken mee te doen. We zijn als vrijwilligers door het Novotel uitgenodigd voor een kerstdiner met muzikaal vermaak. We waren genomineerd door iemand en kennelijk had het Novotel hier geen moeilijke keuze aan 🙂 Jammer genoeg valt het samen met mijn eigen afscheidsborrel van mijn team. Die was ook al lastig te plannen, dus die ga ik maar niet proberen te verschuiven. Na de duikjes toch even via een broodje döner naar huis. Het smaakte me niet echt 🙁 Thuis was het volle bak. Annet was er. Colin was er en Monique ook nog even. TOen die weer weg was, zijn we nog even een rondje gaan rijden in de Mazda CX-3 die Annet te leen had. Lekker autootje.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.