Goedemorgen

Vanmorgen wakker geworden na een prima nachtje slapen. De zonsopkomst die er aan zat te komen zag er mooi uit! Iedereen ging lekker aan de gang en al snel waren we klaar om de dag te beginnen. Annet ging naar haar werk, ik bracht Colin nar de bushalte en ging thuis weer verder aan het werk. Bij het ochtendgebed was ik al lekker op gang en er na kon ik weer lekker verder. Toen nog even een “leuke” webcast van het bedrijfsonderdeel waar ik nu nog bij hoor. Het is misschien grappig bedoelt, maar… Na de lunch nog even een conference call over de freeipa voortgang en ondertussen Leon geholpen met de procedures. Hij is goed aan het testen en liep tegen dingen aan. Op die manier kunnen we alle kreukels wel uit de procedure weghalen. Ook nog even een noodoproep van Chananja gehad. Of ik misschien haar vader even kon bellen, want die had een probleempje met Chrome en kon zijn mail niet meer lezen. Telefonisch natuurlijk lastig, maar een herinstallatie van Chrome leek niet te werken, maar via IE naar zijn mail was ook goed 🙂 Hij was dus in ieder geval geholpen. Gedurende de middag ook Leon nog bijgestaan met diverse dingen. Het lijkt er op dat alles goed gaat verlopen 🙂 Colin had een lift gekregen van de vader van Shital. Hij werd netjes voor de deur afgezet 🙂 Mazzelaar! Wat later naar mams gegaan en daar gegeten. Vroeg in de avond weer naar huis. Daar maar besloten om met mijn buikpijn en -loop, maar niet naar Krav Maga te gaan 🙁 Weer niet 🙁 Aanstaande maandag maar weer gaan! Zo meteen maar lekker warm in een dekentje op de bank kruipen. Colin is nog even met een klasgenoot via internet bezig met een verslag van scheikunde dat morgen af moest…

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.